Perth-WRX.com  

Go Back   Perth-WRX.com > Technical > Mechanicals
Register Diddy Kart ArticlesAll AlbumsBlogs FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

ULTREX
Welcome to Perth-WRX, click here to register!

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 15-10-2008, 09:25 PM
superman's Avatar
DCCD Donut Driver
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: w.a
Posts: 126
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
superman at standard level
Default engine stalls when hot. AUTRONIC ecu

hi, just wanted to know if anyone had any problems with autronic ecu.. i have my00 with a autronic smc computer.. in winter i have no problems but when summer comes along and i go for a long drive it seems to stall alot on me.. is this a common problem with autronic or do i have a temp sensor problem any advice would be great..
Reply With Quote
  #2  
Old 15-10-2008, 09:39 PM
Mister Two's Avatar
Sleeper Wagon
Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Surface of the Sun
Posts: 4,045
Thanks: 5
Thanked 8 Times in 8 Posts
Mister Two at standard level
Default

take it back to your tuner for a full diagnostic.

Coolant temp sensor could be the problem though.
__________________
RS Liberty - Because WRX's are only good for parts...
Reply With Quote
Reply

Tags
autronic, ecu, engine, hot, stalls

« help!! | sound clip »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




Welcome to Perth-WRX, click here to register!

All times are GMT +8. The time now is 02:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO